detnyaSverige, islam i Sverige

Så ska islamisterna ta över SSU

SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed ska ”agera med kraft” för att bli av med personer som uttrycker sig i strid med SSUs ”grundläggande värderingar” och leda en utredning.

 

Samhällsnytts granskning visar dock att han själv är en del av problemet.

 

SSU Skåne har tagits över av en radikal falang som gjort hat och förakt mot minoriteter till en framväxande kultur i förbundet.

 

– När jag började engagera mig i SSU fanns det å ena sidan kommunister där – sådana som vill ha en världsrevolution och sådant – och dem som till ytan såg ut som normala socialdemokrater med hyfs. Det tog mig en tid att förstå att de här människorna egentligen representerade radikala islamister.

 

Så berättar en av våra källor om sin första kontakt med förbundet. Källan fick så småningom förtroende från dåvarande ordförande för SSU Skåne Rizwan Elahi, mannen med kopplingar till Ahmadiyya-mosken i Malmö som gjort sig rikskänd genom sina homofobiska ställningstaganden. Detta gav källan insyn i hur falangen tagit makten i förbundet.

– Jag förväntades av Rizwan att ställa upp som ombud till årskongressen 2017 i vår förening. För att säkerställa att jag skulle bli invald åkte en person tillhörande hans team ut till invandrarförorterna i vår stad och hämtade folk som skulle rösta på mig.

 

Men jag röstade aldrig på hans förslag: två dagar innan årskongressen insåg jag att han egentligen är en islamist och lade ner min röst.

 

Samma modus operandi används för att ta över SSU-klubbar i andra städer och – slutligen – ta över hela förbundet i Skåne.

– T.ex den där Omar Al-Ganas som ni skrivit om… I princip hela SSU-klubben i Hässleholm består av hans släktingar och familj – det är på det sättet han ”återupplivade” SSU där.

– De här personerna använder sina kontakter i förorter för att på kort sikt öka antalet röstberättigade medlemmar som ska rösta på dem. De mobiliserar sina stora släkter, klaner osv.

Om man har flest medlemmar kan man lätt och smidigt driva igenom sina beslut och sätta sina kandidater på viktiga poster.

Rizwan Elahi är inte längre ordförandet för SSU Skåne. Enligt våra källor spelar det dock inte någon roll längre – Skåne-avdelningen är i islamisternas järngrepp oavsett.

Under de senaste dagarna har det framkommit att SSUs ordförande Filip Botström var med på samma årskongress i Skåne i mars 2018 där homosexuella jämfördes med grisar och påstods ha ett ”smutsigt blod” – detta utan att ingripa.

– Det är helt uteslutet att den centrala ledningen och Botström inte visste om hur det egentligen ligger till i Skåne och vilka som styr där.

 

– De här människorna kan skriva in en massa släktingar och landsmän som medlemmar i SSU. Medan det politiska engagemanget bland folket minskar överlag ökar siffrorna hos SSU – och det ser ju bra ut på papperet.

Våra källor pekar ut flera personer i SSU Skånes ledning som drivande i den radikala falangen. Inte alla är islamister, men det som förenar dem är en strävan efter att få makten och en vilja att manipulera för att nå den. En av dem är SSU Skånes nuvarande ordförande och Socialdemokraternas representant i Helsingborgs kommunfullmäktige Mansour Ahmed.

 

Medan vi befinner oss mitt i granskningen av hans sociala medier stänger Mansour Ahmed plötsligt ned sina konton – båda hans konton på Facebook och Instagram är numera borttagna. Han gör sig även otillgänglig per telefon.

 

När Samhällsnytt ringer hans far Mounir Mansour – som fram tills nyligen även han representerade Vänsterpartiet i Helsingborgs kommunfullmäktige – hävdar han att sonen är bortrest utomlands, har bytt sitt telefonnummer samtidigt som han inte har hans nya nummer.

 

En genomgång av faderns öppna inlägg på Facebook visar att han spred våldsbejakande och hatiska budskap medan han satt i kommunfullmäktige för V.

 

Våra källor vill vara anonyma av rädsla för sin personliga säkerhet:

– Vi fick höra att Mansour ringde upp medlemmar i Helsingborg efter artiklarna i Expressen och sa att de som läckt kommer att ångra sig. Alla är livrädda för honom. Han gick till makten i tio år och nu kan allt raseras på några dagar.

 

– De vill ha makt. Nu efter att de har tagit över SSU Skåne kommer de att göra samma sak på riksnivån – alltså blossa upp medlemsantalet med hjälp av sina kompisar och göra Skåne till största distriktet i SSU. Och när de är klara med det  – kommer de att påverka moderpartiet.

 

– Det är mycket allvarligt att personer med sådana värderingar får makten i Sverige. De måste stoppas nu. Om några år kommer det att vara för sent.

 


 

via AVSLÖJAR: Så här vill islamisterna ta över hela SSU — Samhällsnytt

 


 

 


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s